Presenter till pojkvännen som redan har allt

Present med omtanke bakom

Letar du efter en perfekt present till din pojkvän? Väldigt ofta så vill man ju köpa något och ge honom något som han älskar och kommer att prata om under en lång tid. Här kommer en lista med presenttips. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som vittnar om din kärlek och som han verkligen kommer att gilla.

När du ska köpa en present till din pojkvän så gäller det att tänka efter. Det finns många listor med presenttips. Din pojkvän kommer att berätta och minnas vad du köpte till honom. Så lägg lite omtanke på att hitta den perfekta presenten till honom istället för att lockas till opersonliga presenter.

En ny hobby

Att lära sig något nytt är något som man aldrig ångrar. Välj en kurs med som något som ni kan göra tillsammans. Matlagningskurs, danskurs eller en plats i en skrivarkurs. Anmäl din pojkvän till en hantverkskurs i smide, drejning eller fotografering.

Ge upplevelse

Ett fint tips är att ge något som är förgängligt. Upplevelser och andra saker som man gör en specifik tidpunkt riskerar inte att bli liggande i någon låda. Det är lätt att ta naturupplevelser för givet. Det finns mer äventyrliga naturupplevelser som kan ge en fantastisk upplevelse. Sälsafari ger en spännande lite annorlunda naturupplevelse. Salta stänk och fina djur utlovas medan han susar fram i skärgården.

Ett presentkort till en sporbilsupplevelse är en omtyckt present. Att få uppleva känslan att sätta sig bakom ratten i en Ferrari, Lamborghini eller någon annan sportbil finns hos mångas drömlistor. Det finns olika paket i olika prisklasser, och varför inte uppleva detta tillsammans och köpa ett paket för två personer?

Gillar din pojkvän inte bilar så varför inte ge en luftballongresa. Att sväva i luften, långt bort från alla motorljud, med ett vackert landskap som breder ut sig är en häftig upplevelse som han aldrig kommer att glömma att du gav honom i present.

Fantastiska upplevelser

Ge din pojkvän chansen att uppleva en kväll fylld med maten, humle and jäst. Ett presentkort till en ölprovning ger honom chansen att njuta av olika sorters öl och samtidigt så får han lära sig om ölets historia och hur man brygger öl.

Det finns också ett stort utbud med paket för personen som redan är en ölexpert. Välj en ölprovning som fördjupar sig på ekologisk öl, tysk eller svensk öl, eller veteöl. Du hittar ölprovning på flera ställen i Sverige; bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Om det inte finns där ni bor så kan du ge honom en resa till en annan stad eller också så kan du anordna en överraskningskväll med ölprovning hemma.

Presentkort på en skönhets- eller hälsobehandling är ett annat tips. Hälsa och egentid är en av de mest åtråvärda sakerna som du kan ge.

Favoritfoto

Häng upp något personlig på väggen. Förstora en av dina favoritbilder och tryck upp den på canvastyg. Ett foto från ett speciellt tillfälle i era liv. Tänk på att välja bild utifrån din pojkväns perspektiv, något som du tror att han kommer att gilla.

Det finns många tillfällen då en present är på sin plats, och det blir bara svårare och svårare. Till alla hjärtans dag vill du hitta något litet och romantiskt, och till er 5-årsdag kanske något mer pompöst. Det generella tipset till den som redan har allt är helt enkelt en upplevelse – skapa ett minne ni kan dela tillsammans.