Presenter för Alla hjärtans dag

Visa din kärlek

Letar du efter en kärleksfull och romantisk present till din pojkvän? Alla hjärtans dag är dagen då du kan visa lite extra kärlek till din pojkvän. Kanske vill du ge något kul sak som du kan dela med den du tycker allra mest om. Kanske vill du ge bort en romantisk upplevelse. Presenter är toppen men glöm inte att din pojkvän redan har fått den allra finaste present, dig.

En present till alla hjärtans dag behöver inte vara dyrbar, tala om hur mycket du älskar honom så slår det alla presenter. Riktigt kärlek kommer ifrån hjärtat. Den romantiska dagen går ut på mer än att ge presenter, även om det är kul att hitta den perfekta presenten.

Laga mat, baka kakor och spela in musik

Laga en festlig och romantisk dessert eller en middag. Kakor är kul att baka och att ge en burk med fina hembakta kakor är en fin kärlekspresent. Att planera och tillaga en komplett middag kräver mer planering men är väldigt romantiskt, och därmed värt det.Gillar din pojkvän musik så är en spellista med låtar som är specifika för ert förhållande en personlig present. On du har problem med att hitta musik för en spellista på runt 1.5 timmar så kan du kombinera din lista med romantiska låter på Spotify. Om ni inte har någon speciell ”er” låt så är det ett utmärkt tillfälle att skaffa en. Glöm inte att lyssna på texten så att du inte sänder fel budskap med låtarna, exempelvis låtar om att göra slut. Gillar du att spela och sjunga så kan du kanske göra en liten video.

Kärleksfulla ord och ordspråk

Ibland är det svårt att berätta hur du känner för din pojkvän så tillbringa lite tid med att skiva ner kärleksfulla ord istället. Skriv en dikt, eller ett kärleksbrev.

Om du tycker det verkar krångligt så varför inte göra en lista med saker som du älskar med honom. Du kan ha med saker som du älskar att göra med honom. Skriv eller printa ut på ett vackert papper.

Leta efter fina kärleksfulla ord skrivna av någon annan och gör det mer personligt genom att skriva ut de för hand. Rama in orden och slå in i ett paket.

En korg full med överraskningar

Svårt att hitta den där perfekta rätta presenten? Varför inte sätta ihop en korg med flera små presenter. Om du börjar i tid innan alla hjärtans dag så hinner du hitta små saker som din pojkvän gillar. Gör korgen eller presentlådan romantisk med ett kort på er, eller ett kärleksbrev. Fyll korgen med mat som din pojkvän älskar – favoritchips, godis eller oliver. Sportstrumpor eller något annat sportrelaterat om han gillar sport. Ett träningsarmband är en annan sak som uppskattas om din pojkvän gillar att träna.

Idag hittar du ett stort utbud med presenter som du gör personliga. Gravera in ett fint meddelande på ett halsband eller armband. Ett örngott med ett romantiskt meddelande är ett fint sätt att avluta dagen.

En hel dag tillägnad kärleken, oavsett om ni har varit tillsammans i tre månader, fem år eller i trettio år, så är det värt att fira.