Presenter för 1 – årsdagen

Grattis! Ni har nu nått en milstolpe och det är dags att fira er allra första årsdag tillsammans. Vad passar väl bättre än en klassisk dejt med romantisk middag följd av en mysig biofilm? När lamporna sedan tänds i biosalongen går ni hem och fortsätter presentöppningen där. Kanske har du varit lite blyg med att säga de berömda tre orden alla förälskade strävar efter att få höra, men misströsta ej. Det finns ett alternativ. På lampan som lyser i orden ”Jag älskar dig” kan du fylla ut med valfri text och därmed designa ditt alldeles egna romantiska budskap, utan att överhuvudtaget behöva öppna munnen.

Alla behöver kläder

Är din utvalde en klädsnobb och din plånbok inte har några problem med det? Låt honom då mysa i en morgonrock från Armani, det kan aldrig bli fel oavsett vilka preferenser han kan tänkas ha i klädväg för övrigt. Komplettera din lyxiga gåva med ett graverat smycke och en elektronisk slipshängare och du är i mål. Om din kille däremot är av lite mera praktisk karaktär uppskattar han garanterat en keps med kapsylöppnare i. Alltid redo, liksom. Sedan tar du med honom på en ölprovning där han får omedelbar nytta av sin fina present. Gillar han inte öl kan du ju hoppa över kepsen och ta med honom på en vinprovning istället.

Se också till att han alltid hittar vägen hem till dig med hjälp av beanie-mössan som pryds av en rejäl LED-lampa som lyser upp hans väg.

Star Wars – frenzie

För dig som haffat en Star Wars-fantast finns det en till synes outsinlig källa av presentförslag att ösa ur. Bara till köket har du massor av roliga prylar att välja på, som kommer få din älskling att inte vilja göra annat än tillreda diverse måltider till dig. Han kan använda sig antingen av en Star Wars-brödrost, eller smörgåsform till frukosten, krydda maten med Star Wars-salt- och pepparkvarn medan han rör i den med sin splitternya Star Wars-stekpade. Låt de lysande ätpinnarna förgylla middagen tillsammans med den färgskiftande Star Wars-muggen, som också finns i en version med Super Mario för den som föredrar tv-spelsvärlden framför filmiska rymdäventyr. Fikastunderna livas upp med en Darth Vader-kakburk med ljudeffekter och på kvällen avrundar ni med en skål popcorn, självklart gjorda med en maskin med Star Wars-tema.

Till den hetsige

Har du en karl som är lite lagom morgontrött och kanske till och med reagerar med en viss portion ilska varje gång väckarklockan ringer? Rädda ditt eget skinn och hindra honom från att ta ut sitt morgonhumör på dig genom att ge honom en ”Gun Alarm Clock”. Med den medföljande pistolen får han rikta sina aggressioner på måltavlan som fälls upp på väckarklockan och när han väl lyckats få tyst på den kommer han vara tillräckligt vaken för att välkomna den nya dagen med glädje och tillförsikt. Chansen för det blir dessutom markant större om du ger honom en provkörning med världens snabbaste muskelbil, för vem skulle inte bli glad av tanken på att få köra runt med 700 hästkrafter under huven?

Förhoppningsvis blir det lättare med tiden att hitta rätt presenter när ni har lärt känna varandra bättre, på ett årsdagen är det framförallt tanken som räknas. Kanske ska du redan nu börja tänka på framtida presenter?