Julklappar

Såhär i juletider har du väl sett till att din älskling skaffat sig ett rejält tomteskägg? Inte nog med att det drastiskt hjälper till att höja julstämningen, det gör det ju också så mycket lättare för dig att köpa de perfekta julklapparna till honom. På julaftonsmorgonen inleder du med en liten tjuvstartsklapp i form av julskäggskulor som, när han väl fått dem på plats, garanterar julkänsla hela dagen där de plingar festligt vid varje huvudrörelse. Extra bonus också för att du inte behöver tillbringa din julafton med att söka rätt på din andre hälft, oavsett hur stort sällskap ni kan tänkas hamna i. Du kommer ju höra hans plingande på många meters håll och helt slippa fundera på var han befinner sig. Win-win!

Efter att han sedan gått runt och plingat hela dagen är det så dags för belöningarna för det effektiva skägget när din egen tomtefar öppnar klapparna som innehåller skäggvårdskit samt en skäggmössa som håller skägget varmt under de där extra kyliga vargavinterdagarna i januari.

Skägglös pojkvän

Skulle det nu vara så illa att din käraste saknar ansiktsbehåring behöver du inte få panik för det. Det finns gott om alternativ som passar till den slätrakade också. Gillar din kille att träna? Om så är fallet trycker han säkert i sig en och annan proteinbar (och om inte får du väl se till att han börjar med det), och varför inte hjälpa honom hålla julhumöret på plats med hjälp av sådana med pepparkakssmak? Skulle det vara så att han tar sin träning på så stort allvar att han helt och hållet nobbar pepparkakorna till glöggen har du ju gett honom ett fullgott alternativ och ni kan tillsammans njuta av julens egna smaker, om än i olika former.

Julklappen för alla

Vare sig din pojkvän springer på gymmet eller håller sig så långt därifrån som det överhuvudtaget är möjligt, kan vi garantera att det finns en och annan muskel gömd i den där kroppen, och vad kan vara mer uppskattat än ordentlig massage för att mjuka upp dem? Det passar väl extra bra också att knåda bort lite av stressen som gärna uppstår såhär års. Om du inte vill stå för det själv finns det gott om presentkort att köpa hos professionella som bara väntar på att få lätta din killes muskelspänningar. Har du råd och lust, varför inte slå till på en spa-helg för dig och din älskling? Det är ju trots allt inte mer än rätt att du också får njuta frukterna av ditt eminenta julklappshandlande.

Mys på julaftonskväll

Medan ni sedan planerar vart ni ska åka och få er avslappning kan ni tända Woodwick-doftljuset du lagt i en annan klapp och fyllas av värme och förväntan till det knastrande ljudet av träveken som förvandlar det lilla ljuset till en härlig, sprakande brasa. Om din utvalde gillar spel har han förstås på sig jultröjan med Playstation-tryck som du gett honom, och nu passar det också bra att plocka fram den sista klappen: Spelet ”52 Weeks of Romance”. Låt det kommande året bli ert bästa hittills med hjälp av dessa 52 kort med kärleksuppdrag. Ett i veckan, uppdelat i två satinpåsar med 26 kort i varje, för dig och älskling att turas om att göra varje vecka speciell. Let the romance begin!