Födelsedagspresenter

Fyller din pojkvän år och du behöver tips på bra presenter? Här får du förslag på födelsedagspresenter, härliga upplevelser och andra gåvor som passar att överraska din kille med.

Parfym och skönhetsvård

Vårt doftsinne är ett kraftfullt sinne när det gäller att återkalla känslor. Dofter kan återskapa fascinerande och härliga stunder. Du har säkert en uppfattning om hur du vill att din pojkvän ska dofta, så en romantisk present är att köpa en parfym till honom. Parfymhusen har massor med fina dofter att välja mellan till din pojkväns födelsedag. Det är lätt att satsa på de stora klassikerna bara för att de är kända men med lite letande så kan du hitta en doft som passar din pojkväns personlighet. Börja med att fundera över vilken typ av person och vilken stil din pojkvän har. Är han sportig, lekfull, sofistikerad eller kraftfull? Detta hjälper dig när du väljer en lämplig doft. Letar du efter en present som din kille kan använda dagligen, så är ett klassiskt rakset en kul present. Skägg och mustasch är trendigt och en bra konturrakning är viktigt. Ett renrakat ansikte är också en trend som börjar att komma. Ett fint rakset med en rakborste och rakhyvel ger inte bara en bra rakning utan sprider även en känsla av lyx.

Glas som förhöjer smaken

Fina ölglas eller whiskyglas är en uppskattad present. Det finns mängder av roliga och annorlunda ölglas som drar blickarna till sig.

Ett fint whiskyglas är ett måste om han gillar att dricka det bruna guldet. Ett bra whiskyglas hjälper till att ta fram aromen ur whiskyn.

Ge en upplevelse

En uppskattad present att ge sin pojkvän är en upplevelse i present, särskilt om han redan har allt. Ofta så går vi och drömmer om att göra något speciellt men det kan vara svårt att ta steget att boka den där upplevelsen. Luska ut vilken typ av aktivitet som han skulle gilla att få prova på. En väl genomtänkt upplevelsepresent är roligt att ge bort.

Du vet säkert vad för musik som din pojkvän gillar så att hitta en konsert som passar honom är relativt enkelt. Du kan även vara lite mer modig och chansa lite och köpa en biljett till en mindre känd artist. Det kan vara skönt att gå på en konsert där det är lite mindre folk och att lyssna utan att ha några förutfattade meningar om konserten. Upplevelsen i sig att gå på konsert är något som han kommer att minnas även om ni kanske inte gillade musiken.

En dag med upplevelser

Att ge bort en dag fylld med upplevelser är en lite annorlunda present som kräver lite planering. Din pojkvän kommer säkert att uppskatta omtanken och tiden som du ar lagt ner på att ge honom en romantisk dag. Planera in aktiviteter som han gillar att göra och varva gärna med små presenter. Börja dagen med en liten frukostpresent.

Packa en korg med saker som han gillar att äta och njut av godsakerna tillsammans medan ni bowlar, spelar biljard, besöker eran favoritplats i en park eller åker på en cykeltur till havet eller en sjö.