De bästa presenterna för 5 – årsdagen

Fem år och still going strong, bra jobbat! Här har vi en händelse väl värd att fira. Vid det här laget bor ni kanske ihop och om så är fallet kan det vara läge att piffa upp ert gemensamma hem med attiraljer som påminner såväl era gäster som er själva om att just ni två hör ihop. Vad sägs till exempel om matchande örngott ur ”Boy meets girl”-serien, där förälskade streckgubbar träffas hårt av röda hjärtan ivägskickade av deras käresta på kudden bredvid? Romantiskt och gulligt i en perfekt blandning. Och om vi håller oss till kudd-temat finns det också varianter som på ett enkelt sätt låter dig berätta kvällens inställning för din sambo; om det är läge för honom att koppla på charmen eller om du ”har huvudvärk”.

Lägg fram passande kudde av de två alternativen ”Not tonight” eller ”Yes darling” och slipp undan ytterligare diskussioner om ämnet.

Mer till hemmet

Badrummet är även det ett lämpligt ställe för att markera er tillhörighet. Med matchande handdukar med era namn på förstärker ni er samhörighet samtidigt som ni undviker risken att blanda ihop era handdukar och ta fel efter duschen. Varje hem måste städas, oavsett om man bor ensam eller tillsammans, och att ge bort en robotdammsugare kan vara ett smidigt sätt att undvika bråk om städningen. Vems tur är det att dammsuga? Tja, det måste vara robotdammsugarens. Igen.


Glöm inte bort romantiken

Medan dammsugaren tar hand om det tråkiga hushållsarbetet (åtminstone en del av det) kan du och din man passa på att mysa till det lite med ett erotiskt spel, till exempel ”Monogamy” som innehåller 400 utmaningar av det mer spännande slaget.

Hett hett, precis som det kan bli med ett kit för egen chilisås som din pojkvän säkert uppskattar om han tycker om att mixtra i köket. Om han är mer intresserad av drycker gillar han säkert sitt egna bartenderkit, eller varför inte ett grillförkläde med ölbälte? Väldigt smidigt för honom att dricka sin öl samtidigt som han tar all ära för matlagningen där han står posterad vid grillen medan du springer fram och tillbaka med tillbehören. När vi ändå är inne på köksattiraljer kan det väl också vara en bra idé att förära honom en ”Mightymug”, muggen som inte kan välta. Ingen risk för spill när han sitter vid datorn om han så skulle anstränga sig för att få det att hända. Extra praktiskt om ni också har småbarn därhemma.

Budskap omöjligt att misstolka

Skulle det vara så att han retar dig för mycket (inte otänkbart efter fem år tillsammans) kan du alltid ge honom en ”Fuck off”-mugg som tydligt visar dina känslor när drycken den innehåller kommer tillräckligt långt ner för att avslöja långfingret på botten. Så slipper han fundera på vilket humör du är på och kan låta dig kyla ner dig medan han går och renoverar något i ert hem. Detta såklart med hjälp av det praktiska magnetarmbandet du gett honom, som håller spikarna och skruvarna lättillgängliga för din händige karl.

Förhoppningsvis kan din partner se att presenterna är med glimten i ögat, och att du fortfarande älskar honom lika mycket, om inte mer, som du gjorde på er 1-års dag.